MED-�NDEX

Saðlýk profesyonellerine yönelik yeni bir site www.med-index.com adresinde yayýn hayatýna baþlýyor. Med-Index sizlere, saðlýk alanýndaki son geliþmeler, haberler, röportaj serileri, bilim dünyasýndaki yenilikler, dünya basýnýndan yansýmalar, hekimlerin kaleminden sanatsal etkinlikler, bilimsel makaleler ve e-öðrenme programlarýna kadar çok çeþitli seçenekleri bir arada sunuyor.

Site “saðlýk profesyonellerinin referans kaynaðý” sloganýyla yola çýkarak, saðlýk alanýnda çalýþan tüm profesyonellerin ihtiyaç duyacaklarý bilgileri tek bir adreste toplamaktadýr. Güçlü kadrosu, bilimsel bakýþ açýsýyla, etik ve objektif olarak okuyucularýna saðlýk alanýnda farklý bir hizmet sunacaktýr.

Med-index.com, saðlýk profesyonellerinin sürekli mesleki geliþim süreçlerini destelemek amacýyla oluþturulmuþ bir elektronik platformdur. Med-index kategorize edilmiþ içerikler sayesinde aradýðýnýz konuya ait haber, literatür, etkinlik, e-Öðrenme modülü ve webcast’lere hýzlýca eriþmenizi saðlamaktadýr. Tüm içerikler uzman saðlýk profesyonelleri tarafýndan hazýrlanýlmakta ve içerik ortaklarý danýþman kurulu tarafýndan onaylatýlmaktadýr.

Med-index’te Neler Var?

 

Sosyal Medya Adresleri :
twitter.com/mdndx
facebook.com/mdndx

Tüm giriþimlere ulaþmak için týklayýnýz.




© Copyright 2024 Pleksus Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her hakları saklıdır. İzinsiz herhangi bir alıntı yapılamaz.